Spotified goes social

En kritik mot Spotify som många i internetsvängen hade var att spelaren saknade sociala funktioner, eller att de som fanns var rätt dåliga. Det går visserligen att skapa delade playlists, där man lägger till låtar på en gemensam spellista, men det krävs ändå att man knyter och håller kontakt med sina vänner via andra kanaler än Spotify.

Men nu har en Patrik Malmström byggt en liten tjänst som underlättar det här. På Spotified.se går det att skapa ett litet skript som man kan inkludera på sin blogg eller webbsajt, med en egen eller gemensam spellista. När man sedan lägger till låtar i listan, syns det direkt på bloggen.

Kolla in exemplet nedan, en spellista med jazz som en bloggare skapat och som flera hjälpt till att bygga vidare på.

Coolt, va?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.