3 Comments

  1. jag kan tänka att det finns några till som jag som inte alls känner oss dedikerade varken till spotify som tjänst eller till våra spellistor, det ligger ju lite i tjusningen att upprätta nya, kan någon erbjuda ett alternativ är jag inte sen att testa

    å andra sidan tycker jag det Spotify erbjuder är värt en hel del pengar och kan mycket väl tänka mig att betala – vad som helst för att slippa reklam

    ska bli otroligt spännande att se utfallet

  2. Som konsument håller jag med dig helt Malin. Spotify är super för både 49 och 99 kronor i månaden. Men alla är kanske inte lika köpstarka, och då tänker jag framför allt på ungdomar och barn. Och om Spotify tappar de unga tillbaka till fildelningsnätverken så känns det lite som att utvecklingen backar tre, fyra år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.