6 Comments

 1. Ungefär som att du i ditt eget CV har kvar att du ”just nu” är bloggare på en sida som stängde i september, och som du inte skrivit för sedan i maj.

  Det skulle du säkert inte skriva om du skickade ditt CV till någon jobbansökan. Men kanske är det mindre viktigt att det är korrekt här på nätet?

  ;)

 2. Stefan

  Då skulle du bara veta hur illa ställt det är på det juridiska området. Att journalister i Sverige inte lär sig att man arresterar inte någon i vårt land. Arrestera är snarast ett engelskt uttryck. I Sverige så anhåller man personer. Är det riktigt allvarligt så kan tingsrätten häkta en person. Men arrestera, det finns bara i amerikanska deckare och westerns. – Sen så är det likadant över hela linjen.
  Det är få journalister som uppmärksammas som Åke Spross, medicinsk skribent på http://www.unt.se, där medicinska fakulteten i staden häromdagen beslutade att tilldela honom ett hedersdoktorat. Han är en av få journalister som behärskar ’sitt’ ämne på ett sätt som glädjer medicinarna. Med bibehållen integritet.

 3. Tack för påpekandet, Joe, jag har uppdaterat CV:t. Min blogg har å andra sidan inte 1 miljon besökare varje vecka, en chefredaktör och ansvarig utgivare. ;-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.